dilluns, 4 de gener del 2010

L'anunciada resposta de l'alcalde.

A continuació he transcrit la resposta de l'alcalde (o del responsable de premsa, ves a saber,però a mi això m'és igual). L'home no s'hi mata massa però em dóna opció per la rèplica, la qual cosa no cal dir que li agraeixo profundament i, per aquells que hi estigueu interessats, està al caure. Apa doncs, continuen disfrutant de la saga "El cargol i l'alcalde".

Resposta al Sr. Ruben Cobo, membre de la CUP

Sr. Cobo,
Pel que veig li estranya que li contesti la seva carta. La meva obligació com alcalde és donar resposta a tots els ciutadans i ciutadanes que formulen preguntes o crítiques adreçades personalment a mi, tal i com fan la resta de regidors de l'equip de Govern quan contesten cartes que afecten el seu àmbit de responsabilitat.
Vosté m'acusa d'electoralisme, la qual cosa no deixa de ser contradictòria quan justament vosté signa les seves cartes com a membre d'una candidatura electoral.
Pel que fa a les polítiques socials, en el meu article d'aquest diumenge precisament explico que les prioritats del pressupost de 2010 són justament la despesa social, l'educació i la seguretat. Com es desprèn directament de l'article, són els capítols que pugen més en el nostre pressupost.
Pel que fa als espais d'atenció als qui més necessiten, com l'alberg que vostè cita, crec que tothom pot veure la tasca que realitza la Paeria en col·laboració amb les entitats de caire social, o en programes tan importants com el Pla de Barris del Centre Històric o de la Mariola.
Permeti0m referir-me al que crec més important de la seva carta. Li he de contestar que les polítiques urbanístiques i les polítiques socials no són antagòniques. L'urbanisme que realitza la Paeria, i especialment els Plans de Barri, són l'exemple de que la millor social i l'atenció a les persones passa per polítiques urbanístiques que dignifiquin els barris, construeixin equipaments i creïn oportunitats de treball i educació per als nostres joves. Plans de Barris, construcció d'equipaments i atenció social són el nucli central de les polítiques de l'Ajuntament adreçades a les persones. Atentament,

Àngel Ros
Alcalde de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cal tenir en compte que:

Aquest bloc presenta únicament l'opinió del seu autor i, en cap cas, expressa el pensar de cap de els organitzacions a les que pertanyo.